Polityka prywatności

Załoga sklepu Geroy.pl szanuje prywatność klientów oraz zapewnia ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane przez klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez nich zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe przechowujemy na serwerach zapewniających im bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy sklepu Geroy.pl. Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe, ma możliwość dostępu do nich w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep Geroy.pl nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych klientów osobom trzecim – chyba, że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Sklep Geroy.pl posługuje się plikami cookies (tzw. ciasteczkami). Pliki te są zapisywane na komputerze klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności klienta – w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i upodobań. Pliki cookies zapisywane na komputerze klienta przechowują informacje na temat: sesji użytkownika, produktów oglądanych ostatnio oraz głosów oddanych w ankietach. Klient może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies. W takiej sytuacji powinien mieć jednak świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego sklepu.

W wypadku umieszczania na stronie sklepu Geroy.pl linków odsyłających do innych stron internetowych, którymi nie zarządzamy, oświadczamy, że nie odpowiadamy ani za zawartość tych stron, ani za stopień ochrony prywatności, realizowany przez ich administratorów. Klient wchodzi na takie strony internetowe na własną odpowiedzialność.

Informacje o nowościach i aktualnych promocjach oraz inne komunikaty o charakterze marketingowym, dotyczące sklepu Geroy.pl, przesyłamy klientom jedynie w przypadku wyrażenia przez nich zgody na otrzymywanie newslettera.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie dotyczące polityki prywatności sklepu Geroy.pl można zgłaszać, kontaktując się z nami e-mailowo lub telefonicznie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl